Despre Noi

Despre noi


Inchirieri scule/unelte pentru constructii

Am inceput serviciile de inchiriere scule/unelte in orasul Suceava din anul 2008, ca o afacere de familie, in urma experientei acumulate in tari precum Irlanda si Marea Britanie. De atunci si pana in prezent, am invatat si am aflat necesitatile din domeniul constructiilor, si am incercat in permanenta sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite prin achizitii de noi scule si unelte ,dar si prin imbunatatirea serviciilor in relatie cu clientii. Dat fiind faptul ca este o afacere locala, sprijinita de comunitatea locala a judetului Suceava, noi cautam mereu sa facem lucrurile sa mearga atat pentru noi,dar cat mai ales pentru clienti.

Scule si accesorii pentru constructii

Societatea noastra va pune la dispozitie in Suceava si in imprejurimile acesteia, majoritatea uneltelor si sculelor utilizate in constructii ,cum ar fi: *Compactoare terasamente,santuri,drumuri, curti,fundatii etc *Generatoare electrice pana la 30 kva * Demolatoare* Masini taiat betonul/asfaltul * Aparate sudura * Slefuitoare * Motocompresoare * Drujbe * Tunuri Caldura&Deumidificatoare * Motosape * Foreza gauri pamant * Masini gaurit electromagnetice * Elicoptere egalizat betonul * Pompe ape murdare

Accesorii pentru constructii

Tot la noi veti putea inchiria / cumpara toate accesoriile pentru sculele inchiriate precum masti de praf, ochelari de protectie, dalte si burhiguri de toate dimensiunile si pentru tot felul de operatiuni, rulete de masura, ciocane, discuri de taiat beton si fier.

Indiferent daca aveti nevoie de echipamente pentru o saptamana sau o luna noi va oferim posibilitatea de a concepe un plan de inchirieri potrivit necesitatilor dumneavoastra.

Galerie Foto

Ne găsești și pe facebook